Katana Team Slovenija

Katana Team Slovenija
Katana Team Slovenija, Mešane borilne veščine, kickboxing, mma, BJJ,kobudo orožje, kendo in iado, Jeet Kune Do ....

DO-JO KATANA

DO-JO KATANA
Pod kolodvorom 8, 6230 Postojna

TVEGANJE ZA SVOBODO

Smejati se je tveganje, da bomo videti neumni. Jokati je tveganje, da bomo videti sentimentalni. Iskati pomoč je tveganje, da bomo pokazali svoj pravi jaz. Pokazati svoje sanje, ideje množici je tveganje, da jih bomo izgubili. Ljubiti je tveganje, da nam ljubezen ne bo vrnjena. Živeti je tveganje, da umeremo. Upati je tveganje, da bomo obupali. Poskusiti je tveganje, da nam ne bo uspelo. Tvegati moramo, saj je življenje največje tveganje, da ne tvegamo. Človek, ki ne tvega ne naredi nič, nima nič in ni nič. Lahko se izogne trpljenju in žalosti, ne more pa se učiti, čutiti, spremeniti, rasti, ljubiti...živeti. Vklenjen v prepričanja je suženj, brez svobode. SAMO ČLOVEK, KI TVEGA, JE SVOBODEN.

(neznan avtor)

KATANA TEAM SLOVENIJA-POSTOJNA

KATANA TEAM SLOVENIJA-POSTOJNA

10 maj, 2009

Svetovni pokal WAKO low kick in K-1 Sarajevo



http://www.kickboxingworldcup.com/eng/index.html

Zelo mi je žal, da se nisem mogel udeležiti tega turnirja, ki sem ga imel v načrtu, tudi v planu tekmovanj za Katana Team Slovenija, a žal so nam nekateri dogotki in moja poškodba prekrižali načrte. Verjamem, da bo super in zelo na nivoju, glede na to kdo ga organizira in podpira. Resnično mi je žal in upam, da naslednje leto ne bo nobenih "izgovorov", da se ne bi udeležili tako dobrega turnirja vsaj z dvemi ali tremi tekmovalci. Upam, da se bo tudi pri nas kaj premaknilo na področju ring disciplin in bo tudi v Slovenji kmalu kakšen podoben turnir. Moja želja in cilji so, da bi nekaj podobnega organizirali konec leta v Postojni. Ravno kar pripravljamo porošnjo za sponzorstvo in čakamo sklep Občine Postojna o subvencijah za to leto (žal ponovno zamujajo že več kot en mesec,pa še za lani nismo prejeli vsega denarja), kjer smo v razpisu prijavili tudi ta turnir itd...Če mi uspe pri Primorju, lahko upamo tudi mi na denarni sklad za nagrade nekje 10 000€, kar bi bilo vrhunsko za naše razmere in vsaj 2000 gledalcev (dvorana šolskega centra lahko sprejem max. 1500) v dveh dneh. Do konca junija upam, da bo že vse jasno in potem bomo imeli še 5 mesecev za iskanje dodatnih sponzorjev in promocijo, kar mislim, da bo dovolj. Predvideni datum bo ali 12.-13.12 oz. 19.-20.12.2009 oziroma moram samo še dobiti potrdilo o točnem datumu Croatia Open, saj ne želim, da bi se nam termini sovpadali. Ja to bo velik zalogaj ampak upam, da nam bo pozitivna izkušnja pri organizaciji državnega prvenstva lani v full contactu in K-1, kjer smo bili zelo uspešni pomagala, da bomo zadevo izpeljali še bolj profesionalno in, da bodo na koncu vsi zadovoljni, tako tekmovalci, klubi, sodniki, kot gledalci. V Postojni sem prepričan, da imamo vse optimalne pogoje za to, od primerne lokacije in telovadnice, namestitve, dodatne turistične ponudbe, znanje, izkušnje, kader, voljo itd...poleg tega pa bi to nekaj pomenilo tudi za razvoj našega kluba, ter kickboxinga in samo Postojno, ko velik športni dogodek saj razen tradicionalnega Pokala Postojnske jame v karateju se nič ne dogaja na tem področju, pa tudi sigurno bi pripomogli sami promociji Postojne kot turistične destinacije, če bi se udležilo prvič nekje cca 500 tekmovalcev (in še najmanj enkrat toliko spremljevalcev) iz 10 do 15 držav itd...ja to so naše sanje, želje in cilji, da bi to postal potem tradicionalni turnir vsako leto pod imenom Slovenija Open, "Best of the best" Postojna.

5 komentarji:

Anonimni pravi ...

Katana, svaka cast
upam da vam bo uspel

Slavko Majkić pravi ...

Hvala za komentar...ja resnično upam, da nam bo uspelo, samo še ne vem katere discipline bomo dali, glede na izkušnje najverjetneje 5 disciplin semi, light, full, glasbene forme in K-1 ali low kick, turnir bo dva dni 4-6 tatami borišč in en ring, sobota kvalifikacije semi light dopoldne, popoldne kvalifikacije full K-1 ali low kick,in glasbene forme ženske, nedelja dopoldne polfinalni obračuni, popoldan finalni v vseh disciplinah, + glasbene forme moški...to je ena od variant....druga pa 4 discipline semi ali light, full in K-1 (ali low kick)+ glasbene forme itd...radi bi pa za zvečer pripravili tudi kakšno profi borbo itd...tretja semi,light, full+glasbene forme,...četrta semi, full + glasbene forme...peta light, full,+ glasbene forme...itd...ne vem še variant je kar nekaj in se moram posvetovai tudi z bolj izkušenejšimi organizatorji in KBZS. Mi smo se letos odpovedali organizaciji DP v KBZS, zato, da bi organizirali mednarodni turnir.

Lp
S.Majkić

Danijel pravi ...

Zdravo Katana!

Jst bi ti priporocu varianto
semi,light,full,K1 in glasbene forme(ce pa bi moral izlociti katero od disciplin bi izlocill full)in za zacete bi mogoce naredil enodnevni turnir.

-sobota dopoldne kvalifikacije
-sobota zvecer od 20h finale
+profi borbe & show z demonstracijami(gl.forme&samoobramba)
(z vstopnino cca 5 do max.10 evrov)

Glede na to da ze na Zagorje Open vsako leto pride veliko tekmovalcev v disciplinah semi in light(tud tisti ki niso clani KBZS..TKD itd.), bi pomoje isti ti prisli tudi v Postojno.

Probaj izbrati discipline,na katere bi se prijavili tudi borci
iz drugih vescin in zvez(karate,SZTB,TKDZS..itd)

Drugace pa vse pohvale za trud in ideje!

LP
Danijel
DBV Kobra - Bojan Mašera

Slavko Majkić pravi ...

Danijel pozdravljen na našem blogu in hvala za komentar in nasvet, ki se mi dopade, je edino probel v ring disciplinah, da borci,kolikor so meni znana pravila v WAKO ne smejo imeti več kot dve borbi na dan, zato v bistvu imamo v planu dvo dnevni turnir. Verjamem pa,da se na naš prvi turnir ne bi prijavilo veliko tekmovalcev, realno, in bi verjetno enodnevni prišel bolj v poštev za začetek, kar se popolnoma strinjam in tudi veliko manj stroškov bi bilo. Recimo, da bi malce pogulfali in če bi bilo max do 8 prijavljenih v kategorijah v K-1 in fullu (kar je pa težko verjetno, po mojih izkušnjah sloh za prvič) bi imeli tri borbe, 1/4, 1/2 in finale mislim da bi šlo in nobeden ne bi kompliciral. Res se mi dopade tvoj predlog semi, light, K-1, full contact + glasbene forme in zvečer kakšen profi fight v K1, ter eno dnevni turnir. Karte nisem niti mislil več kot 10€.

Pozdravi mi Bojana Mašero in rad bi ga videl, saj se že leta nismo.

Lp
S.Majkić

Danijel pravi ...

Bom mu reku da ga pozdravljas.

Lp
Danijel


KATANA TEAM SLOVENIJA - light contact

URNIK TRENINGOV

KICKBOXING (light,full contact, K-1, Low Kick)
odrasli od 16 leta dalje: pon., sreda, petek od 19h do 20.30h

KICKBOXING (semi contact, glasbene forme)
otroci od 8 leta do 15 leta: torek, sreda, petek od 17.30 do 19h

MMA (Jeet Kune Do, Escrima-Kali, Brazilian Ju Juitsu)
odrasli od 16 leta: torek in četrtek od 20.30h do 22.00h

KOBUDO(Bo,Sai,Nunchacku,Kama,Tonfa, Koplje)
odrasli in otroci : torek in četrtek od 19.00h do 20.30h

KENDO in IAIDO ponedeljek in četrtek ob 17.30h do 19h

SOBOTA trening za vse od 10h do 14h in od 17h do 20h.

DOPOLDANSKI TRENINGI za vse vsak dan od 10.30 do 12h!

TAI CHI CHUAN ponedeljek, sreda, petek od 20.30h do 21.30h

CENE : veljajo za vsako posamezno disciplino enako za minimalno 4 treninge na teden lahko pa tudi več ali lahko kombinirate 2x kickboxing 2x mma ali 2x kickboxing 2x orožja itd...!

Vpisnina :20€ (enkratna, ob vpisu)
Članarina : otroci 40€ ,odrasli 50€
Individualni trening 10€/ura
Popusti: plačilo za tri mesece 5€/na mesec, plačilo za 6 mesecev 10€/na mesec popusta

KICK -START

KICK -START
Fundacija, ki jo je ustanovil legendarni Chuck Norris, ki se z borilnimi veščinami bori proti drogi, nasilju itd....

Building strong moral character in our youth trough martial arts

Building strong moral character in our youth trough martial arts
Zgraditi močan moralni karakter v naši mladini skozi borilne veščine

KATANA TEAM SLOVENIJA -POSTOJNA (TEAM = T - truth, E - esteem, A - attitute, M - motivation

KATANA TEAM SLOVENIJA -POSTOJNA (TEAM = T - truth, E - esteem, A - attitute, M - motivation
TEAM = (T = resnica, E = spoštovanje, A = drža,odnos, M = motivacija )

SLOVENSKA REPREZENTNACA V KICKBOXINGU NA EVROPSKEM PRVENSTVU V BOLGARIJI 2008

SLOVENSKA REPREZENTNACA V KICKBOXINGU NA EVROPSKEM PRVENSTVU V BOLGARIJI 2008