Katana Team Slovenija

Katana Team Slovenija
Katana Team Slovenija, Mešane borilne veščine, kickboxing, mma, BJJ,kobudo orožje, kendo in iado, Jeet Kune Do ....

DO-JO KATANA

DO-JO KATANA
Pod kolodvorom 8, 6230 Postojna

Zemljevid do KATANE

TVEGANJE ZA SVOBODO

Smejati se je tveganje, da bomo videti neumni. Jokati je tveganje, da bomo videti sentimentalni. Iskati pomoč je tveganje, da bomo pokazali svoj pravi jaz. Pokazati svoje sanje, ideje množici je tveganje, da jih bomo izgubili. Ljubiti je tveganje, da nam ljubezen ne bo vrnjena. Živeti je tveganje, da umeremo. Upati je tveganje, da bomo obupali. Poskusiti je tveganje, da nam ne bo uspelo. Tvegati moramo, saj je življenje največje tveganje, da ne tvegamo. Človek, ki ne tvega ne naredi nič, nima nič in ni nič. Lahko se izogne trpljenju in žalosti, ne more pa se učiti, čutiti, spremeniti, rasti, ljubiti...živeti. Vklenjen v prepričanja je suženj, brez svobode. SAMO ČLOVEK, KI TVEGA, JE SVOBODEN.

(neznan avtor)

KATANA TEAM SLOVENIJA-POSTOJNA

KATANA TEAM SLOVENIJA-POSTOJNA

02 december, 2008

Evropsko prvenstvo v kickboxingu WAKO, Portugal, Guimaraes 24.11.-30.11.2008
2. del Evropskega članskega prvenstva v kikcboxingu na Potugalskem (Guimaraes) se je za našo reprezentanco končalo zopet izjemno uspešno in sicer s 7 madaljami v light contact disciplini. Pod okriljem WAKO (World Asossiation of kickboxing organisations) od 24.11.do 30.11. je letos nastopilo 444 tekmovalcev iz 32 držav v light contctu, K-1 rules in Low kick diciplinah. Naša 13 članska ekipa se je udeležila v sledeči sestavi :

LIGHT CONTACT


57 kg Gregor DEBELJAK

69 kg Grega RUDOLF

74 kg Aleš ZEMLJIČ

79 kg Marjan BOLHAR

84 kg David NAGODE

89 kg Andrej SANDE

94 kg Ranis SMAJLOVIČ

94+kg Edin LATIČ

50 kg Staša LUBEJ

55 kg Petra ŽOLNIR

60 kg Tamara RADKOVIČ

65 kg Sabina ŠEHIČ

LOW KICK

-91kg Jasmin Bečirović


Selektor : Vladimir Sitar, pomočnik : Tomaž Barada
Vodja odprave : Darko Filiput predsednik KBZS
Mednarodni sodnik : Ivo Vodopivec, Tončka Kaluža

Informcije poslane sproti, vsakodnevno preko interneta...

1.dan...Pripotovali srečno! Tako je bilo tudi na vagi, vsi tekmovalci so imeli odgovarjajočo težo, kategorije v kateri nastopajo. Namestitev je tudi odlična, sedaj se čaka le še na žreb. Upam, da se jim bo tudi tu nasmehnila sreča.

2.dan...žreb! Bečirovič vs.belorus, Debeljak vs.šved, Rudolf vs.anglež, Bolhar vs.šved, Nagode vs. španec ali poljak, Smajlovič vs.turk, Latič vs.azebardžan. Podatkov nasprotnic naših deklet, še nimam. Upam, da jih dobim jutri, skupaj še s kakšno razveseljivo novico o zmagi naših tekmovalcev.

3.dan...dopoldne,borbe... zmagali in napredovali v naslednje kolo Sabina Šehič, Tamara Radkovič, Staša Ljubej, Andrej Sande in Edin Latič, izpadla pa Petra Žolnir. Vsem čestitamo in držimo pesti še naprej!

...popoldan...zmaga Debeljaka, Rudolfa in Bolharja. Z zmagami so do prvih medalj in stopničk prišla naša dekleta Sabina, Tamara in Staša. Bravo dekleta!!! Jutri bo za naše, kar naporen dan, saj imajo svoj nastop še vsi preostali tekmovalci in ostali, ki se bodo borili za vstop med najboljše.

4.dan...do sedaj v finalu Staša Ljubej in Sabina Šehič, polfinalne borbe Tamara Radkovič (osvojila 3.mesto), v igri za vstop v finale so še Ranis Smajlovič, David Nagode , Gregor Debeljak in Edin Latič. Ostali pa so se žal poslovili od borb za medalje.

Vir: Vladinir Sitar, KBZS

In potem mi je po e-mailu potem poslal še izjemno lepe novice, ki so spodaj napisane. To je več kot 50% uspešnost reprezentance, kar se mi zdi zares izjemen uspeh.

Medalje za Slovenijo v lightu:

1. mesto -65kg Sabina Šehič

2. mesto -50 kg Staša Lubej

2. mesto +94kg Edin Latić

3. mesto -57kg Gregor Debeljak

3. mesto -84kg David Nagode

3. mesto -94kg Ranis Smajlović

3. mesto -60kg Tamara Radaković


Na sliki Sabina Šehić... poleg naslova svetovne prvakinje lani v Beogradu sedaj še evropska prvakinja do 65kg v light contctu. Naša definitivno najuspešnejša tekmovalka, ter velika motivacija in vzgled mlajšim generacijam....in tukaj njeni prvi vtisi preko telefona v eter radia Krka

Lahko rečem ,da sem izjemno ponosen, da sem del te reprezentance in, da sem v Bolgariji na 1. delu evropskega prvenstva dal tudi jaz svoj doprinos čeprav ne z medaljo ampak s 5. mestom in sem zadovoljen, še posebaj, ker je to prva dobra uvrstitev slovenskega tekmovalca v glasbenih formah z orožjem nasploh v zgodovini KBZS. Upam, da bo kmalu tudi medalja. Mladinska in članska reprezentanca sta letos dosegli skupno 18 medalj na svetovnem mladinskem in evrospkem članskem prvenstvu in sem jaz prepričan, da je to zelo lep uspeh in, da smo lahko ponosni in zadovoljni. Naše punce so pa celo najboljše na svetu! Seveda verajmem, da smo lahko še boljši. V KBZS je trenutno 26 klubov...kaj če bi jih bilo 50...70? Glede na število klubov, tekmovalcev in konec konec prebivalcev dosegamo dobro razmerje medalj naspram drugim. Žal pa imam občutek, da nas mediji in država ne podpirajo dovolj in se premalo zanimajo za naše uspehe. Mogoče smo tudi sami krivi in je to lahko predlog za razmislek vodstva KBZS, da nekaj stori glede tega.

Tukaj še ena skupna fotografija iz Bulagrije, ker žal še nimam skupne slike iz Portugala , kjer so na njej tudi trije prejemniki medalj v Portugalu Ranis Smajlović, David Nagode in zame najuspešnejši tekmovalec evropskega prvenstva Grega Debeljak...povezave do vseh rezultatov in informacij o evropskem prevenstvu na uradni strani WAKO

0 komentarji:

KATANA TEAM SLOVENIJA - light contact

URNIK TRENINGOV

KICKBOXING (light,full contact, K-1, Low Kick)
odrasli od 16 leta dalje: pon., sreda, petek od 19h do 20.30h

KICKBOXING (semi contact, glasbene forme)
otroci od 8 leta do 15 leta: torek, sreda, petek od 17.30 do 19h

MMA (Jeet Kune Do, Escrima-Kali, Brazilian Ju Juitsu)
odrasli od 16 leta: torek in četrtek od 20.30h do 22.00h

KOBUDO(Bo,Sai,Nunchacku,Kama,Tonfa, Koplje)
odrasli in otroci : torek in četrtek od 19.00h do 20.30h

KENDO in IAIDO ponedeljek in četrtek ob 17.30h do 19h

SOBOTA trening za vse od 10h do 14h in od 17h do 20h.

DOPOLDANSKI TRENINGI za vse vsak dan od 10.30 do 12h!

TAI CHI CHUAN ponedeljek, sreda, petek od 20.30h do 21.30h

CENE : veljajo za vsako posamezno disciplino enako za minimalno 4 treninge na teden lahko pa tudi več ali lahko kombinirate 2x kickboxing 2x mma ali 2x kickboxing 2x orožja itd...!

Vpisnina :20€ (enkratna, ob vpisu)
Članarina : otroci 40€ ,odrasli 50€
Individualni trening 10€/ura
Popusti: plačilo za tri mesece 5€/na mesec, plačilo za 6 mesecev 10€/na mesec popusta

KICK -START

KICK -START
Fundacija, ki jo je ustanovil legendarni Chuck Norris, ki se z borilnimi veščinami bori proti drogi, nasilju itd....

Building strong moral character in our youth trough martial arts

Building strong moral character in our youth trough martial arts
Zgraditi močan moralni karakter v naši mladini skozi borilne veščine

KATANA TEAM SLOVENIJA -POSTOJNA (TEAM = T - truth, E - esteem, A - attitute, M - motivation

KATANA TEAM SLOVENIJA -POSTOJNA (TEAM = T - truth, E - esteem, A - attitute, M - motivation
TEAM = (T = resnica, E = spoštovanje, A = drža,odnos, M = motivacija )

SLOVENSKA REPREZENTNACA V KICKBOXINGU NA EVROPSKEM PRVENSTVU V BOLGARIJI 2008

SLOVENSKA REPREZENTNACA V KICKBOXINGU NA EVROPSKEM PRVENSTVU V BOLGARIJI 2008