Katana Team Slovenija

Katana Team Slovenija
Katana Team Slovenija, Mešane borilne veščine, kickboxing, mma, BJJ,kobudo orožje, kendo in iado, Jeet Kune Do ....

DO-JO KATANA

DO-JO KATANA
Pod kolodvorom 8, 6230 Postojna

Zemljevid do KATANE

TVEGANJE ZA SVOBODO

Smejati se je tveganje, da bomo videti neumni. Jokati je tveganje, da bomo videti sentimentalni. Iskati pomoč je tveganje, da bomo pokazali svoj pravi jaz. Pokazati svoje sanje, ideje množici je tveganje, da jih bomo izgubili. Ljubiti je tveganje, da nam ljubezen ne bo vrnjena. Živeti je tveganje, da umeremo. Upati je tveganje, da bomo obupali. Poskusiti je tveganje, da nam ne bo uspelo. Tvegati moramo, saj je življenje največje tveganje, da ne tvegamo. Človek, ki ne tvega ne naredi nič, nima nič in ni nič. Lahko se izogne trpljenju in žalosti, ne more pa se učiti, čutiti, spremeniti, rasti, ljubiti...živeti. Vklenjen v prepričanja je suženj, brez svobode. SAMO ČLOVEK, KI TVEGA, JE SVOBODEN.

(neznan avtor)

KATANA TEAM SLOVENIJA-POSTOJNA

KATANA TEAM SLOVENIJA-POSTOJNA

30 september, 2010

POSTOJNA DOBILA SVETOVNO PRVAKINJO!


Nikolina Ana Majkić Katana-Postojna Svetovna prvakinja

KIKBOKS - Na Svetovnem kadetskem in mladinskem prvenstvu WAKO se je naša mlada reprezentanca odrezala nad pričakovanji!

14 MEDALJ V BEOGRADU ZA SLOVENECE NA SP V KICKBOXINGU, KI JE PRESEGEL VSE REKORDE

Glavno mesto Srbije Beograd je gostilo najboljše mlade borce sveta v kickboxingu na VIII Svetovnem mladinskem in IV kadetskem prvenstvu od 19.-26.09.2010 v »Športni dvorani« v Novem Beogradu, kjer je nastopilo rekordnih 1870 tekmovalcev iz 60 držav. Slovenska odprava je štela 42 tekmovalcev, ki jih je vodil selektor Bojan Korošec in njegov pomočnik Tomaž Barada , ter štirje trenerji Igor Hudales, Emil Benko, Srečko Rozman in Alojz Miklavčič, ter sodniki Tončka Kaluža in Ivo Vodopivec, ki je tudi generalni sekretar KBZS ,ter tiskovni predstavnik Slavko Majkić. Vodja odprave je bil sam predsednik Kickboxing Zveze Slovenije Vladimir Sitar. Na SP se je tekmovalo v semi (pol), light (lahki) in full contactu (polni kontakt), glasbenih formah in v K-1 pravilih, ter low kicku, kjer pa letos nismo imeli tekmovalcev, kar pa se bo v bližnji prihodnosti sigurno spremenilo. Že v torek 22.09. so se začeli takoj po otvoritveni slovesnosti kvalifikacijski boji, ki so trajali do četrtka, petek in sobota pa sta bila rezervirana za 1/2 finale in finalne borbe saj je bilo skoraj v vsaki kategoriji od 12 do 30 in več prijavljenih tekmovalcev , tako, da je bilo potrebno zmagati kar nekaj borb, da so prišli do zaključnih bojev za medalje., kar pa seveda ni lahko saj je bila resnično prisotna vsa svetovna elita in na takih tekmovanjih ni slabih tekmovalcev ali podarjenih borb. Po napornih petih dneh tekmovanja so Slovenci osvojili kar 16 medalj kar je mo po mnenju strokovnega vodstva in selektorja reprezentance Bojana Korošce nad pričakovanji in smo lahko izjemno zadovoljni , da imamo podmladek v samem svetovnem vrhu in bodo lahko v nekaj letih dosegali podobne rezultate tudi v članski konkurenci. Pol finalne in finalne borbe so se odvijale v petek 25. in soboto 26.09. ko je bilo zelo vroče v dvorani tudi med našimi navijači med katerimi so bili mnogi starši, ki so prišli iz Slovenije podpreti svoje junake.

Reprezentanca Slovenije v glasbenih formah

Na koncu smo osvojili odličnih 14 medalj in sicer so Svetovni prvaki postali v glasbenih formah trdi stil z orožjem ml.kadetinje 10-12 let Nikolina Ana Majkić (Postojna), Urška Trdin (Maribor) v light contactu med st.kadetinje do 60kg in Sven Šinček (Maribor) st.kadeti light contact do 57kg, podprvaki pa so postali Eva Bartelme (Zagorje) ml.kadetinje do10-12 let v glasbenih formah trdi stil brez orožja, Jaka Hudales (Izola) st.kadeti v semi contactu do 63kg, Matej Brbre (Maribor) light contact st.kadeti do 69kg, Andrej Šinjur (Maribor) light contact mladinci do 57kg, tretja mesta in bronaste medalje pa so osvojili Tilen Abraham (Ptuj) semi contact st.kadeti nad 69kg, Dijana Blešič (Ljubljana) light contact st.kadeti nad 70kg, Melinda Ramadani (Zagorje) semi contact st.kadeti do 46kg, Maruša Izlakar (Izlake) semi contact st.kadetinje do 50kg, Rok Vrtačnik (Izlake) semi contact st.kadeti do 47kg, Tilen Zajc (Izlake) mladinci semi contact do 69kg in na koncu je tudi mladinska ekipa v sestavi Tilen Zajc, Nejc Taškar, Aljaž Benko in Tina Koder osvojila odlično 3.mesto. Po koncu tekmovanja je predsednik KBZS V.Sitar pohvalil prav vse, ki so se borili tudi tiste, ki so borbe izgubili saj je celotna reprezentanca delovala zelo homogeno in kar je najpomembnejše so prav vsi dali vse od sebe kar so sposobni v tem trenutku.


Pripravil in foto: Slavko Majkić tiskovni predstavnik KBZS

0 komentarji:

KATANA TEAM SLOVENIJA - light contact

URNIK TRENINGOV

KICKBOXING (light,full contact, K-1, Low Kick)
odrasli od 16 leta dalje: pon., sreda, petek od 19h do 20.30h

KICKBOXING (semi contact, glasbene forme)
otroci od 8 leta do 15 leta: torek, sreda, petek od 17.30 do 19h

MMA (Jeet Kune Do, Escrima-Kali, Brazilian Ju Juitsu)
odrasli od 16 leta: torek in četrtek od 20.30h do 22.00h

KOBUDO(Bo,Sai,Nunchacku,Kama,Tonfa, Koplje)
odrasli in otroci : torek in četrtek od 19.00h do 20.30h

KENDO in IAIDO ponedeljek in četrtek ob 17.30h do 19h

SOBOTA trening za vse od 10h do 14h in od 17h do 20h.

DOPOLDANSKI TRENINGI za vse vsak dan od 10.30 do 12h!

TAI CHI CHUAN ponedeljek, sreda, petek od 20.30h do 21.30h

CENE : veljajo za vsako posamezno disciplino enako za minimalno 4 treninge na teden lahko pa tudi več ali lahko kombinirate 2x kickboxing 2x mma ali 2x kickboxing 2x orožja itd...!

Vpisnina :20€ (enkratna, ob vpisu)
Članarina : otroci 40€ ,odrasli 50€
Individualni trening 10€/ura
Popusti: plačilo za tri mesece 5€/na mesec, plačilo za 6 mesecev 10€/na mesec popusta

KICK -START

KICK -START
Fundacija, ki jo je ustanovil legendarni Chuck Norris, ki se z borilnimi veščinami bori proti drogi, nasilju itd....

Building strong moral character in our youth trough martial arts

Building strong moral character in our youth trough martial arts
Zgraditi močan moralni karakter v naši mladini skozi borilne veščine

KATANA TEAM SLOVENIJA -POSTOJNA (TEAM = T - truth, E - esteem, A - attitute, M - motivation

KATANA TEAM SLOVENIJA -POSTOJNA (TEAM = T - truth, E - esteem, A - attitute, M - motivation
TEAM = (T = resnica, E = spoštovanje, A = drža,odnos, M = motivacija )

SLOVENSKA REPREZENTNACA V KICKBOXINGU NA EVROPSKEM PRVENSTVU V BOLGARIJI 2008

SLOVENSKA REPREZENTNACA V KICKBOXINGU NA EVROPSKEM PRVENSTVU V BOLGARIJI 2008