Katana Team Slovenija

Katana Team Slovenija
Katana Team Slovenija, Mešane borilne veščine, kickboxing, mma, BJJ,kobudo orožje, kendo in iado, Jeet Kune Do ....

DO-JO KATANA

DO-JO KATANA
Pod kolodvorom 8, 6230 Postojna

Zemljevid do KATANE

TVEGANJE ZA SVOBODO

Smejati se je tveganje, da bomo videti neumni. Jokati je tveganje, da bomo videti sentimentalni. Iskati pomoč je tveganje, da bomo pokazali svoj pravi jaz. Pokazati svoje sanje, ideje množici je tveganje, da jih bomo izgubili. Ljubiti je tveganje, da nam ljubezen ne bo vrnjena. Živeti je tveganje, da umeremo. Upati je tveganje, da bomo obupali. Poskusiti je tveganje, da nam ne bo uspelo. Tvegati moramo, saj je življenje največje tveganje, da ne tvegamo. Človek, ki ne tvega ne naredi nič, nima nič in ni nič. Lahko se izogne trpljenju in žalosti, ne more pa se učiti, čutiti, spremeniti, rasti, ljubiti...živeti. Vklenjen v prepričanja je suženj, brez svobode. SAMO ČLOVEK, KI TVEGA, JE SVOBODEN.

(neznan avtor)

KATANA TEAM SLOVENIJA-POSTOJNA

KATANA TEAM SLOVENIJA-POSTOJNA

26 april, 2009

Rezultati državnega prvenstva KBZS v semi in light contactu 04.04.2009 Ormož

04.04. 2009 je bil v Ormožu II. turni za državno prvenstvo KBZS v semi in light contactu. Sodelovalo je 220 tekmovalcev in tekmovalk iz 18 slovenskih klubov.


...predstavitev ekip

Za Katana Team so nastopili med mladinci Gorazd Demič (14)(Vale Tudo Ljubljana) in Matej Uršič (18) oba do 69kg v light contactu oz. lahkem kontaktu. Matej je nastopil tudi v semi contactu oz. pol kontaktu v isti kategoriji. Med člani pa je nastopil le Slavko Majkić(40) v lightu do 69kg. Prvi je nastopil trener Majkič in imel borbo z reprezntantom Grego Rudolfom (Hwarang Maribor). Po dobri borbi je žal proti koncu prve runde moral predati borbo zaradi zloma 8. rebra v predelu hrbta in je bil kar precej razočaran nad sodnikom in tudi zrdavniško pomočjo. Poleg tega je bil zelo dobro pripravljen in bil popolnoma enkopraven, tako, da bi se lahko končala borba tudi v njegovo prid. Grega Rodolf je kasneje zmagal v tej kategoriji.



Potem sta nastoplina tudi Gorazd in Matej oba v isti kategoriji mladinci do 69kg. Žal je Gorazd izgubil zaradi malo preveč pasivne borbe proti starejšemu in izkušenejšemu tekmovalcu, tudi zaradi mene saj sem imel ,kar precejšne bolečine tako, da nisem mogel kvalitetno svetovati. Vseeno pa mu je treba čestitati za pogum in voljo do tekmovanja tudi med straješimi tekmovalci. Osvojil pa je 1.mesto med st. kadeti do 69kg brez borbe saj ni bilo prijavljenih tekmovalcev razen njega. Nadalje je nastopil tudi Matej v 1/2 finalu z reprezentantom Blanušo Nejcem (Hwarang Maribor) in pokazal zelo dobro borbo in nekaj kvalitenih točk. V 1/2 finale je prišel po predaji njegovega nasprotnika 1/4 finalu. Na koncu je osvojil 3.mesto in s tem zadržal tudi 3.mesto v skupnem seštevku na državnem prvenstvu. Sicer je zgubil z rezulatom 3:0, po mojem z minimalno razliko, saj je večina udarcev nasprotnika končala v bloku Mateja, nasprotno pa je on zadal nekaj lepih čistih udarcev kot na začetku high kick v glavo ali mawashi geri in se je celo opravičil ha ha nasprotniku namesto, da bi nadaljeveval. Udarec v glavo z nogo šteje 2 točki. Ravno tako je semi contactu v 1/2 pokazal zadovoljivo borbo in osvojil tudi tam 3.mesto do 69kg, kljub porazu.



Kljub temu sem z Matejem zelo zadovoljen kakor tudi z Gorazdom, ki je šele začel tekmovati in spoznavati light contact in je še zelo mlad, tako, da ima še veliko možnosti za izboljšanje tehnike, napredek in razvoj. Matej pa počasti postaja eden kvalitetnejši tekmovalcev v Sloveniji saj je že dve leti v samem vrhu in upamo, da bo poklican kot kandidat za slovensko reprezentanco.

0 komentarji:

KATANA TEAM SLOVENIJA - light contact

URNIK TRENINGOV

KICKBOXING (light,full contact, K-1, Low Kick)
odrasli od 16 leta dalje: pon., sreda, petek od 19h do 20.30h

KICKBOXING (semi contact, glasbene forme)
otroci od 8 leta do 15 leta: torek, sreda, petek od 17.30 do 19h

MMA (Jeet Kune Do, Escrima-Kali, Brazilian Ju Juitsu)
odrasli od 16 leta: torek in četrtek od 20.30h do 22.00h

KOBUDO(Bo,Sai,Nunchacku,Kama,Tonfa, Koplje)
odrasli in otroci : torek in četrtek od 19.00h do 20.30h

KENDO in IAIDO ponedeljek in četrtek ob 17.30h do 19h

SOBOTA trening za vse od 10h do 14h in od 17h do 20h.

DOPOLDANSKI TRENINGI za vse vsak dan od 10.30 do 12h!

TAI CHI CHUAN ponedeljek, sreda, petek od 20.30h do 21.30h

CENE : veljajo za vsako posamezno disciplino enako za minimalno 4 treninge na teden lahko pa tudi več ali lahko kombinirate 2x kickboxing 2x mma ali 2x kickboxing 2x orožja itd...!

Vpisnina :20€ (enkratna, ob vpisu)
Članarina : otroci 40€ ,odrasli 50€
Individualni trening 10€/ura
Popusti: plačilo za tri mesece 5€/na mesec, plačilo za 6 mesecev 10€/na mesec popusta

KICK -START

KICK -START
Fundacija, ki jo je ustanovil legendarni Chuck Norris, ki se z borilnimi veščinami bori proti drogi, nasilju itd....

Building strong moral character in our youth trough martial arts

Building strong moral character in our youth trough martial arts
Zgraditi močan moralni karakter v naši mladini skozi borilne veščine

KATANA TEAM SLOVENIJA -POSTOJNA (TEAM = T - truth, E - esteem, A - attitute, M - motivation

KATANA TEAM SLOVENIJA -POSTOJNA (TEAM = T - truth, E - esteem, A - attitute, M - motivation
TEAM = (T = resnica, E = spoštovanje, A = drža,odnos, M = motivacija )

SLOVENSKA REPREZENTNACA V KICKBOXINGU NA EVROPSKEM PRVENSTVU V BOLGARIJI 2008

SLOVENSKA REPREZENTNACA V KICKBOXINGU NA EVROPSKEM PRVENSTVU V BOLGARIJI 2008